Home multi-aktiv dezinficijens menta i eukaliptus


500ml
Cijena: 6,65 €

BIOBAZA HOME MULTI-AKTIV DEZINFICIJENS  je višenamjenski, tekući dezinficijens s minimalnim udjelom etilnog alkohola od 75% i dodatkom benzalkonijevog klorida za visoku učinkovitost na širokom spektru mikroorganizama. Preporučuje se za dezinfekciju raznih vrsta površina, kao i suho pranje ruku. Uz dodatak esencijalnih ulja mente i eukaliptusa, moćno osvježava prostor i kožu. Ne isušuje i ne izaziva iritacije. Koristi se u kućanstvu, uredima te javnim prostorima za čišćenje i dezinfekciju.

Namjena biocidnog pripravka:

Vrsta proizvoda 1 (biocidni proizvodi za osobnu higijenu ljudi), 2 (dezinfekcija i higijena površina u domaćinstvu i javnim ob.) – tekućina.

UPUTA ZA UPORABU: Za dezinfekciju ruku nanijeti na čistu i suhu kožu u bogatom sloju (najmanje 3 mL) i utrljavati dok se koža potpuno ne osuši (najmanje 30 sekundi). Za čišćenje i dezinfekciju površina ostaviti da djeluje nekoliko minuta te prebrisati suhim ubrusom.

Koristi se nerazrijeđen.

UPOZORENJE: Kod osjetljivih osoba dugotrajan kontakt može izazvati nadražajne reakcije kože. U slučaju dodira s očima, ispirati mlakom vodom nekoliko minuta. U slučaju gutanja, ne izazivati povraćanje. Isprati usta i piti puno vode te potražiti liječničku pomoć ako je potrebno. Spriječiti izlijevanje u drenažne sustave i vodotokove. Ne smije se zbrinjavati zajedno s komunalnim otpadom niti ispuštati u kanalizaciju. Ambalažu odložiti u odgovarajući spremnik.

 

SASTOJCI: ALCOHOL DENAT., AQUA, POLYSORBATE 20, SORBITOL, GLYCERIN, BENZALKONIUM CHLORIDE, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS OIL, AMMONIUM ACETATE, LIMONENE.

Aktivne tvari: Etanol (CAS broj: 64-17-5) 75g/100g

           Benzalkonijev klorid (CAS broj: 68424-85-1) 0,1g/100g

         

Rješenje Ministarstva zdravstva RH: KLASA: UP/I-543-04/20-05/325, URBROJ: 534-07-1/2-20-2

Nositelj rješenja: MAGDIS d.o.o., Ulica A. Šenoe 37, Mala Gorica, 10431 Sveta Nedjelja, HR