x 

A kosár üres

Szuperbarnító dzsem

100%-BAN TERMÉSZETES EREDETŰ
250ml
Fogyasztói ár: 10,70 €

100%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, amelyek biztosítják a bőr hidratáltságát, ellenállhatatlan csillogást kölcsönöznek, elősegítik az intenzív barnulást, az egészségesen ragyogó, hosszan tartó barnaszín tartósságát.

A Biobaza SUN dzsemben kiváló minőségű, Horvátországban termesztett összetevők találhatók: sárgarépa, dió, olíva és immortelle. Sárgarépa karotinoidokban gazdag, amelyek segítenek megőrizni a bőrsejt falának struktúráját és csökkentik az UV-sugárzás miatt keletkezett sérüléseket. A sárgarépaolaj serkenti a barnulást és szép bronzszínt kölcsönöz bőrének. A diókivonat nyugtatóan hat, az olívaolaj mélyreható hidratálást biztosít, a körömvirágolaj pedig nyugtatja az irritált bőrt és serkenti regenerációját.

A Biobaza SUN dzsem UV szűrővel nem rendelkezik, ezért alkalmazása a már bizonyos színt nyert vagy a napsugarakat megszokott bőrön illetve napvédőkrém használata mellett javasolt. A bőr feszes selymes és puha lesz. A világosabb bőrnél ajánlott valamilyen védőfaktorral ellátott krém alkalmazása, ezen felül pedig a dzsem használata.

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK: olíva-, sárgarépa-, dió-, körömvirág- és rózsafaolaj, immortelle kivonat, palmarosa illóolaja, kakaóvaj

Parabéneket, tartósítószert, hozzáadott mesterséges színezéket és illatanyagokat nem tartalmaz

m 2

m 3