Pozdrav!

 

Cijela nova muška linija je predobra. Miris je vrh.
Aftershave koristim k’o hidrataciju i prezadovoljan sam.
O sapunu i gelu za tuširanje da ne pričam.
Sad samo molim Boga da će i drugi kupovati, kako ne bih ostao bez novih najdražih proizvoda.

 

Damir K.

 

 

 

Pozdrav!

 

Kupila sam neki dan od Biobaze MEN, za sebe i dečka, crni sapun s ugljenom (jer smo posvuda već dugo tražili sapun na bazi ugljena, ali to je jedini koji smo uspjeli naći da izgleda ok i još je super jeftin) i mogu vam reći da sam već nakon 4 dana vidjela promjenu. Nisam mislila da nešto može tako brzo pomoći! Ne znam je li namjenjen za to, ali lice mi se ne peruta, tj. nema ljuskica od sušenja i eto, to se uspjelo dogoditi prvi put u 7, 8 godina!


Pa hvala!


Maja T.

 

 


Poštovani,

 

Želim Vam napisati svoje iskustvo kako sam došla do Vašeg proizvoda, kao i moj dojam o istom. U 37-om sam tjednu trudnoće i u zadnjem tromjesječju imala sam jako intezivan svrab po cijelom tijelu, što mi je prouzročilo neugodnosti, kao i crvene tragove i plikove po koži. Na pregledu mi je liječnica rekla kako za to nema terapije te da su u pitanju hormoni. Preporučila mi je Biobazu NATURAL SENSITIVE na bazi kamilice i smilja jer je jednoj trudnici ta krema pomogla kod istih simptoma. Ja sam doslovno preporođena! Na webu sam čitala o vašim proizvodima i moram naglasiti da ću kako budem trošila postojeće zalihe probati sve vaše proizvode. Inače sam konzervativna i nisam puno istraživala te sam sklona kupovati iste provjerene marke proizvoda tako da nisam prije niti bila upoznata sa vašom ponudom. Ponosna sam da imamo hrvatski proizvod koji je prepoznat i da stoji iza imena i kvalitetom. Svakako ću svojoj bližoj okolini preporučiti Vaše proizvode kao i uključiti vaše prigodne pakete u nadolazeću blagdansku kupovinu. Želim Vam još puno poslovnog uspjeha i kvalitetnih proizvoda te ovakvih reakcija kao što je moja.

 

Srdačan pozdrav!


Antonela B.

 

 

 

Poštovani, 

prvi put sam naišla na vaše proizvode pretprošle godine na moru u Šibeniku, kad sam zavirila u dm drogeriju. Na prvu sam imala nedoumice - nadam se da mi nećete zamjeriti. Na tržištu se javlja sve više tih nazovi “prirodnih” proizvoda, a to nisu. Kupila sam proizvod za čišćenje lica i toliko sam prezadovoljna da ni jedna riječ ne bi opisala to, a godinama sam tražila nešto za moju osjetljivu kožu. Pa sam onda uzela i kremu za ruke - odlična. A čime sam najviše bila zadovoljna - to je balzam za umorne i teške noge. Sve u svemu, sretna sam što sam pronašla ovu fantastičnu kozmetičku liniju na koju nisam ni sekunde bila alergična. HVALA. Sve vam najbolje želim!

 

Violeta J.

 

 

Već duže vrijeme koristim vaš gel za umivanje lica i najbolji mi je, a danas sam kupila kremu Natural Sensitive i oduševljena sam, koža je tako mekana i nahranjena. Pogotovo ruke koje su mi bile grozne od vode i hladnoće.... Osvojili ste me svojom kvalitetom!!!!

 

Ljubica P.

 

 


Biobaza natura!

 

Evo pišem vam jer ne mogu vjerovati da se konačno u Hrvatskoj pojavila neka krema koja mojoj koži gotovo savršeno odgovara, a da nije preskupa, da je mogu kupiti u svojoj omiljenoj drogeriji.

Radi se o vašoj univerzalnoj kremi koju sam kupila čisto iz znatiželje i oduševila se! Radi se o vašoj NATURAL KREMI koja odlično odgovara mojoj osjetljivoj, seboreičnoj koži, malo masnijoj koži sklonoj svakakvim iritacijama - namažem se, nema mirisa, peckanja, brzo se upije, nije masna, tj. ne sjajim se, ali je opet dovoljno hidratantna - ma odlična!

Isto tako, kupila sam i sredstvo za skidanje šminke - stvarno temeljito čisti sve tako da imam osjećaj da mi krema nije ni potrebna-

Za svoje suhe ruke, pogotovo zimi sigurno ću kupiti i kremu za ruke, nisam je još vidjela u DM-u, ali nadam se da će ubrzo stići. (mislim da ju nisam uspjela osvojiti u nagradnoj igri na www.centrazdravlja.net)

Eto, samo sam vas htjela pohvaliti i poželjeti puno uspjeha u daljnjem radu i samo tako nastavite.

 

Lijepi pozdrav,


Marijana B.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .

  .

 

 .

 

1-b